DOLAR

34,1243$% -0.11

EURO

37,0566% -0.26

STERLİN

44,4582£% 0.1

GRAM ALTIN

2.953,21%0,57

ONS

2.693,12%0,72

BİST100

9.002,34%0,52

a
  • Snowtv.com.tr
  • Spor
  • Ergünler Lojistik Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımının Forma Sponsoru Oldu.. İmzalar Atıldı

Ergünler Lojistik Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımının Forma Sponsoru Oldu.. İmzalar Atıldı

Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımız ile Ergünler Lojistik arasında yapılan sponsorluk anlaşmasının imza töreni Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde düzenlendi.

ad826x90
ad826x90

Sponsorluk anlaşması kapsamında Ergünler Lojistik logosu, 2024-25 Sezonunda Kadın Futbol Takımımızın forma sırt kısmında yer alacak.
 
Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, Kadın Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Kemal Danabaş ve Ergünler Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Faysal Ergün’ün konuşmacı olarak katıldığı imza töreninde Kulübümüz ile Ergünler Lojistik profesyonelleri de hazır bulundu.
 
Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan: Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın başarılı grafiği, Ergünler Lojistik gibi değerli iş ortaklarımızın desteğiyle daha da artacak
 
İlk olarak söz alan Genel Sekreterimiz Burak Çağlan Kızılhan, “Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın gücüne güç katacak yeni bir sponsorluk anlaşmasının imza töreni için bir aradayız. 
 
Deniz, hava, kara ve demir yolu taşımacılığı ile proje ve depo hizmetleri gibi birçok alanda uzman olan Ergünler Lojistik 2024-25 sezonunda takımımızın forma sırt sponsoru oldu.
 
Bu önemli destek için Ergünler Lojistik ailesine teşekkür ediyor, ‘Fenerbahçe ailesine hoş geldiniz’ diyor ve iş birliğimizin her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum.
 
Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın başarılı grafiği, Ergünler Lojistik gibi değerli iş ortaklarımızın desteğiyle daha da artacak ve umuyoruz ki sezon sonunda şampiyonluk kupasını hep beraber kaldıracağız 
 
13 Ekim Pazar günü Dereağzı Tesisleri’nde Galatasaray’la oynayacağımız maçta, takımımıza gönülden başarılar diliyorum. 
 
Bir kez daha Ergünler Lojistik ailesine, kıymetli Faysal Ergün’e ve bu anlaşmada emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyor, anlaşmanın her iki taraf için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”dedi.
 
Yöneticimiz Mustafa Kemal Danabaş: Ergünler Lojistik’in desteğiyle birlikte hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla yürürken, kız çocuklarımızın da hayallerini gerçekleştirmeye devam edeceğiz
 
Kadın Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mustafa Kemal Danabaş, “Bugün Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımızın yeni forma sırt sponsoru Ergünler İnşaat ile iş birliği anlaşmamızı paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. 
 
Fenerbahçe Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımımız kurulduğu sezondan itibaren zirveye oynayan kadın futbolunun öncü ve önemli bir parçasıdır. 
 
Fenerbahçe olarak kadın futboluna olan desteğimizi her zaman en üst seviyede tutmayı hedefliyor, tüm adımlarımızı bu doğrultuda atıyoruz.
 
Ergünler Lojistik’ın desteğiyle birlikte hedeflerimiz doğrultusunda emin adımlarla yürürken, kız çocuklarımızın da hayallerini gerçekleştirmeye devam edeceğiz. 
 
Takımımız sezona çok güçlü bir başlangıç yaptı, 5 maçta 5 galibiyet elde etti, 24 gol attı, 1 gol yedi ve lider olarak lig yarışını sürdürmektedir. Bu sezon 8 yeni yabancımızla kadromuzu güçlendirdik, 3 Türk millî takım oyuncusu transfer ettik. Hedeflerimiz doğrultusunda yürüyoruz. İnşallah bu camiaya kadın futbolunda ilk şampiyonluğu bu sene hediye edeceğiz ve kadın futbolunun şampiyonluk kupasını müzemize getireceğiz.
 
Bu hafta sonu Dereağzı Tesislerimizde çok önemli bir derbi karşılaşması var. 13 Ekim Pazar günü Galatasaray ile mücadele edeceğiz. Hocamıza ve oyuncularımıza güvenimiz tam. Tüm takımımıza başarılar diliyorum.
 
Büyük Fenerbahçe taraftarının eşsiz desteğiyle bu engeli aşacağız ve Pazar günü önce kadın futbolda sonra kadın basketbolda ezeli rakibimiz Galatasaray ile mücadele edip, 2’de 2 yapıp benim sorumlu olduğum şubelerde hafta sonunu güzel bir şekilde kapatacağız. Taraftarlarımızın bu konuda desteğine çok fazla ihtiyacımız var. 
 
Bu kıymetli iş birliğinin hayata geçmesinde katkı sağlayan tüm Ergünler Lojistik Ailesi’ne teşekkür ediyor ve takımımızın tüm başarılarını birlikte kutlamayı diliyorum.” diye konuştu.
 
Ergünler Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Faysal Ergün:Vurduğumuz gol olsun, Fenerbahçemiz şampiyon olsun’ diyerek kadın futbol takımımızın sırtına ismimizi, önüne de bahtımızı koyduk
 
Ergünler Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Faysal Ergün ise, “Emek, saygı, mücadele, onur… Hepsi doğumdan başlar anne şefkatiyle büyür. Büyüyen gençler, topluma faydalı bireyler nefes aldığımız coğrafyada huzuru getirir. ‘Kadının elinin değdiği tohumlar her mevsim çiçek açar’ diyerek buradan önce topluma sevgi ve merhameti aşılayan tüm annelerimizi selamlıyor, bugünlere getiren ve şirketimizin burada sponsor olmasını sağlayan rahmetli annemizi saygıyla anıyoruz. 
 
Sosyal sorumluluk projemiz olan kadın tır şoförlerimiz de bizleri seyretmekte. Kendilerini selamlıyoruz. Bu sene inşallah uğur getiririz, bu uzun yolun sonu şampiyonluk olur, gönül verdiğimiz renkler tüm branşlarda başarıyı sağlar. ‘Vurduğumuz gol olsun, Fenerbahçemiz şampiyon olsun’ diyerek kadın futbol takımımızın sırtına ismimizi, önüne de bahtımızı koyduk. Her iki tarafa da hayırlı olsun. Rabbim bizi birbirimize mahçup etmesin. İnşallah bu sene şampiyon olur ve tüm branşlarda başarıyı sağlarız.” ifadelerini kullandı.
 
Konuşmaların ardından imzalar atıldı ve fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

ad826x90

ad826x90

ad826x90
ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

FIBA Şampiyonlar Ligi: Galatasaray: 75 – CEZ Nymburk: 87

HIZLI YORUM YAP