DOLAR

34,1488$% -0.06

EURO

37,0713% -0.24

STERLİN

44,5766£% 0.25

GRAM ALTIN

2.951,79%0,52

ONS

2.689,70%0,60

BİST100

9.002,34%0,52

a

Dilan Polat ve Engin Polat için bir suçtan tahliye kararı verildi!

ad826x90
ad826x90

Bilindiği üzere kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin Polat ve Dilan Polat çifti sosyal medya fenomeni olan Banu Parlak’ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle bugün hakim karşısına çıktılar. Tüm detaylar haberin devamında…

ad826x90

Davanın ardından Engin Polat ve Dilan Polat çiftine beraat kararı verildi. Bu durumda da Dilan Polat ve Engin Polat çifti ikinci kez hakim karşısına çıkmış oldular. Küçükçekmece üçüncü Asliye Ceza Mahkemesi’nde duruşmaya başka suçtan tutuklu olan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin yanı sıra bazı sanıklar da salonda hazır olarak bulundu ve Banu Parlak ve avukatları da duruşmaya katıldı.

Banu Parlak şikayetini çekti iddiası!

Banu Parlak celse arasında mahkemeye sunduğu dilekçede Dilan Polat ve Engin Polat çiftinden şikayetini geri çektiğini fakat diğer tüm sanıklardan şikayetçi olarak kalmaya devam ettiğini belirtti. Bu duruşmanın başlangıcında Dilan Polat fenalaşarak salonun ortasında ağlamaya başlamıştır ve yaşananların ardından ise duruşmada bulunan Banu Parlak Dilan Polat’a destek olmak amacıyla bunların geçeceğini ve hep yanında olacağını ifade eden sözler söylemiştir. Bunun üzerine ise Dilan Polat salondan çıkarılmıştır ve hastaneye götürülmek yerine cezaevine geri götürülmüştür. Duruşmanın sonunda savcı tutuklu sanıkların tutukluluk hallerinin devam etmesi kararını almıştır.

Polat ailene tahliye kararı mı verildi?

Tutuklu olan Engin Polat suçsuz yere tam dokuz aydır tutuklu olduklarını adalet aradıklarını ifade etti. Açıklamalarına devam eden Engin Polat adalet bulamadığını ve artık tahliyesini isteğini de açıklamalarına ekledi. Bunların ardından tüm sanıklar tahliyelerini talep etti. Mahkeme yalnızca bu suçtan Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat ile bir tutuklu sanığın tahliyesine karar vermiş oldu. Hakim, dava dosyasının İstanbul 37. Ağır Ceza Mahkemesinde ki Barış Boyu’un önderliğindeki yaptığı suçlardan dolayı suç örgütüne yönelik dava dosyası ile birleşmesini hükmetti.

ad826x90

Banu Parlak duruşma salonunun dışında bekleyen Dilan Polat’ın kızına sarılarak tahliye kararına sevindiğini ifade etti. Banu Parlak aynı zamanda Sıla Doğu’yu da arayarak tahliye kararını verdiği dikkatlerden kaçmadı.

ad826x90

ad826x90
ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ünlü sunucu Tuğba Özay: “Yüksekova kesinlikle il olmayı hak ediyor”

HIZLI YORUM YAP