DOLAR

34,1093$% -0.15

EURO

37,0454% -0.29

STERLİN

44,4456£% 0.09

GRAM ALTIN

2.956,75%0,69

ONS

2.694,46%0,78

BİST100

9.007,26%0,57

a
  • Snowtv.com.tr
  • Magazin
  • Pınar Deniz’den Kaan Yıldırım Açıklaması: Ayrılık İddialarına Yanıt Verdi

Pınar Deniz’den Kaan Yıldırım Açıklaması: Ayrılık İddialarına Yanıt Verdi

ad826x90
ad826x90

Ünlü oyuncu Pınar Deniz, geçtiğimiz akşam marka yüzü olduğu dondurma markasının davetine katıldı. Gazetecilerle buluşan Deniz, evine gönderilen dondurma dolabını anlatarak, “Evime bir dondurma dolabı gönderdiler ve o kadar çok dondurma yiyorum ki… Dondurma dolabı sıfırlanmak üzere” dedi.

ad826x90

Kanal D’nin final yapan dizisi ‘Yargı’da Ceylin karakterine hayat veren Pınar Deniz, dizinin üç sezon süren harika bir yolculuğun ardından sona erdiğini belirtti. Deniz, “Üç sezonluk bir iş. Harika bir şekilde sonlandırdık ve takdir edersiniz ki yorulduk biraz. Biraz dinlenip tatil yapacağım. Şu an projeler geliyor ama hemen bir şey yapmayı düşünmüyorum. Yazın bol bol gezeceğim ve her yerde beni göreceksiniz” şeklinde konuştu.

Sakin Tatil Tercihi

Gazetecilerin, “Aksiyonlu tatiller sever misiniz? Paraşütle atladınız mı hiç?” sorusuna gülerek yanıt veren Deniz, “Ben hiç o insan değilim. Ben sakin bir tatil taraftarıyım. Kültürel faaliyetlere katılmayı istiyorum. İşimde risk alıp, günlük hayatımda daha sakin durmaya çalışıyorum” dedi.

‘Yargı’ dizisinin ardından farklı aktivitelerle zaman geçirmek istediğini söyleyen Pınar Deniz, “Şan dersi ara ara alıyordum, belki oraya yönlenirim. Bir gün kalkıyorum bateri çalmak istiyorum, bir sonraki sabah tenis oynayacağım diyorum, ondan sonraki sabah da seramik yapacağım diyorum. Dün mesela aroma terapi kurslarını araştırdım” diyerek ilginç hobilerini paylaştı.

ad826x90

Ayrılık İddialarına Cevap

Önümüzdeki aylarda nikah masasına oturmaları beklenen sevgilisi Kaan Yıldırım ile sık sık ayrılık haberleri çıkan Pınar Deniz, bu iddialara açıklık getirdi. Deniz, “Özel hayatımızı çok göz önünde yaşamıyoruz. Bu iddialar neden çıkıyor, anlamıyorum. Çok da ilgilenmiyorum aslında” dedi.

ad826x90

Pınar Deniz, hem kariyerinde hem de özel hayatında planlarını ve tercihlerini gazetecilerle paylaştı. Özellikle Kaan Yıldırım ile olan ilişkisi hakkında çıkan ayrılık iddialarına açıklık getiren Deniz, özel hayatını göz önünde yaşamayı tercih etmediğini belirtti. Yaz tatili boyunca sakin ve kültürel etkinliklerle dolu bir dönem geçireceğini ifade eden ünlü oyuncu, yeni projeler için dinlenme ve hazırlık sürecinde olduğunu açıkladı.

ad826x90
ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Deniz Akkaya’nın kızı için mahkeme kararı verildi!

HIZLI YORUM YAP