DOLAR

34,1828$% 0.18

EURO

37,0862% -0.02

STERLİN

44,6616£% 0.29

GRAM ALTIN

2.974,48%0,70

ONS

2.709,05%0,61

BİST100

9.002,34%0,52

a

Tüm magazin gündemi bu haberi konuşuyor!

Yaz döneminde Çeşme ilçesinde çekimleri yapılacak olan Bir Başka Aşk isimli sinema filminde Barış Arduç ile Hande Erçel başrolü paylaşacağı görülüyor. Bu ikilinin bir arada bir film çekecek olması tüm medya ve magazin dünyasında büyük bir ses getireceği benziyor.

ad826x90
ad826x90

İkilinin hem ülkemizdeki hayranları için hem de yurtdışında ki yaşayan hayranları için güzel haber yayınlandı. Detaylara haberimizin devamında birlikte bakalım…

ad826x90

Hande Erçel ve Barış Arduç’tan yeni film heyecanı!

Bu yıl Netflix yeni projesi için iki yıldız isimli anlaşmaya karar verdi. Herkesin tanıdığı yakışıklı oyuncu Barış Arduç ile sade güzelliğiyle ekranlarda gördüğümüz Hande Erçel bir araya geliyor. Sevilen iki ünlü oyuncunun bu filmde bir araya gelmesi yurt dışında yaşayan hayranlarını da oldukça heyecanlandırdı. Bu yaz döneminde Çeşme ilçesinde çekimleri başlayacak olan bir başka aşk isimli sinema filminde Barış Arduç ile Hande Erçel ikisi bir araya gelecektir.

Hazırlık aşamasında sona gelin diye düşünülen bu filmin çok ses getireceği düşünülüyor. Çekimler öncesinde son hazırlıklar yapılıyor ve yaz boyunca devam edeceği düşünülen çekimler iki ünlü ismin hayranlarını da bir hayli heyecanlandırıyor. Bakıldığında özellikle de Hande Erçel ve Barış Arduç’un yurtdışında yaşayan hayranlarının sosyal medya üzerinden heyecanlarını yansıtan yorumlarının fazlalaştığı görünüyor. Bu projenin Netflix’te yayınlanacağı biliniyor. Projede Ege ile aslı karakterlerinin hikayesini izlemiş olacağız. Ceylan Naz’ın hikayesini yazdığı film romantik komedi dalında öne çıkıyor.

Barış Arduç romantik komediye geri döndü!

Kiralık Aşk dizisi ile izlediğimiz ve bu dizi ile ünlenen Barış Arduç uzun bir süreden sonra yeniden romantik komedileri döndüğünü ve bu yaz çekilecek filmi ile de romantik komedilerde özlendiğini düşünüyoruz. Bilindiği üzere Hande Erçel bir çok romantik komedi projelerinde yer aldı ve çoğu zamanda bu romantik komedi işleri çok iyi sonuçlar getirdi. Bu filmde hikayesi bakımından çocukluk arkadaşı olan Ege’yle aslı karakterlerinin yıllar sonra yeniden bir araya gelmesiyle başlayan etkileyici ve sürükleyici bir aşk hikayesini bu filmde nihayet bulmuş olacağız.

ad826x90

ad826x90

ad826x90
ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Demet Evgar’dan rekor anlaşma! Milyonluk kazanç herkesi şaşırttı

HIZLI YORUM YAP