DOLAR

34,1392$% -0.07

EURO

37,0929% -0.2

STERLİN

44,5266£% 0.19

GRAM ALTIN

2.952,22%0,53

ONS

2.692,00%0,68

BİST100

9.002,34%0,52

a

Bülent Ersoy ateş püskürdü! Canlı yayında Arto‘ya ağır sözler!

Geçtiğimiz günlerde Söylemezsem Olmaz masasında yine gerilim devam ediyor. Programın sunucularından olan Arto, Bülent Ersoy’un menajeri Haluk Şentürk hakkında bazı açıklamalarda bulununca Bülent Ersoy dayanamayıp canlı yayına katılarak sunucuya ateş püskürdü. Detaylar haberin devamında…

ad826x90
ad826x90

ad826x90

Bülent Ersoy’dan “seni hiç sevmiyorum” !

Söylemezsem Olmaz programında yine bir kaos ortamı yaşanmaya devam ediyor. Birkaç gün önce Yağmur Çevik’in masasından ayrıldığı programa Bircan Bali geri gelmişti. Bircan Bali Dilan Polat hakkında bazı büyük iddialarının olduğunu açıklamıştı. Bircan Bali Dilan Polat’ın iki aydır serbest olduğunu ve kendi evi dışında bir evde çocuklarıyla vakit geçirdiğini bununla birlikte başından uzak olan arkadaşlarıyla da günlerce vakit geçirdiği iddiasında bulundu. Bunun ardından Bircan Bali hakkında soruşturma başlatıldığı söylenmişti. Bu haber uzun bir süre sosyal medyada yayınlanınca sunucu programa çıkmamıştı. Hakkımda bir soruşturma olup olmadığını takip etmek üzere Anadolu Adliyesine gittiğini ve bu süreç sonuçlanana kadar da çalıştığı kuruma zarar vermemek adına yayında olmayacağını açıklamıştı.

Söylemezsem Olmazın yayınlanan programında Arto Bülent Ersoy’un menajeri haluk Şentürk hakkında konuştu fakat Bülent Ersoy canlı yayına bağlanarak ağzına geleni söyledi.

Bülent Ersoy’dan sarsıcı açıklamalar!

Canlı yayına katılan Bülent Ersoy Arto’ya hediyeleri alırken ve kabul ederken iyi olduğunu hatta kendi beğendiklerini de bize bunu da al derken ki zamanları unuttunuz diyerek sitem etti. Kendisinin çok iyi hatırladığını asla bulamadığını ve aklı başında öleceğini de ifadelerini ekledi. Bunun üzerine Arto Bülent Ersoy’un sözleri karşısında Haluk Şentürk’ün eski arkadaşı olduğunu ve hatıralardan bahsettigini söyleyerek kendi savunmaya başladı.

ad826x90

Bülent Ersoy ise Arto’ya seni sevmiyorum diyerek siz eski arkadaşlarınız hakkında hala böyle nasıl yorum yapabiliyorsunuz ve menajer olarak bir sürü insanla çalışmadığını ifade etti. Bülent Ersoy sözlerini bitirirken onu hiç sevmediğini çünkü onların yalancı olduğunu ve bu tarz insanların sinirlerini çok bozduğunu son olarak ise ortalığı ayağa kaldıracağına söyledi. Son olarak ise onların yalancı olduğunu ifade ederek konuşmasını bitirdi.

ad826x90

ad826x90
ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Hülya Avşar ile Berfu Yenenler’in arasındaki polemik olay oldu!

HIZLI YORUM YAP