DOLAR

34,1956$% 0.19

EURO

37,0625% -0.02

STERLİN

44,6345£% 0.3

GRAM ALTIN

2.978,88%0,85

ONS

2.711,01%0,68

BİST100

9.002,34%0,52

a

Çingene Kızı Zeugma Galası muhteşem geçti

Yapımcılığını Zen Yapım İbrahim Akbaba’nın üstlendiği, senaryosunu Cavidan Balcı’nın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Kamil Çetin’in oturduğu yılın iddialı aksiyon-komedi filmlerinden biri olan 'Çingene Kızı Zeugma'nın galası gerçekleşti.

ad826x90
ad826x90

Yapımcılığını Zen Yapım İbrahim Akbaba’nın üstlendiği, senaryosunu Cavidan Balcı’nın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Kamil Çetin’in oturduğu yılın iddialı aksiyon-komedi filmlerinden biri olan ‘Çingene Kızı Zeugma’nın galası gerçekleşti.

Sektörün önde gelen isimlerinin katılımı ile tam bir izdiham yaşandı. Bir birinden tanınmış iş ve sanat dünyasının önde gelen isimleri, ünlü oyuncuların ve yapımcıların katıldığı filmin galası çok renkli geçti. Film izleyenleri  gülmekten kırdı geçirdi. En önemlisi ise filmin yapımcısı İbrahim Akbabanın söylediği sözlerdi. Sinema sektörü son zamanlarda düşüşte olduğundan dolayı kameralar karşısında sürpriz bir açıklama yaptı. Sinema salonlarını canlandırmak için bir kampanya başlattığını dile getirdi. Çingene kızı Zeugma filmini izlemeye giden izleyiciler içinden bir kura çekilişi yaparak hediye olarak bir adet sıfır km araba, bir adet motosiklet, 5 adet son model cep telefonu hediye edeceğini açıkladı. Sinema emekçilerine destek olunması için bu sektörden insanlar ekmek kazanıyor emeklerinin karşılığını sinemalardan almasına destek olalım. Sanatsız bir dünya ruhsuz bedene benzer dedi. Son söz ise çok dikkat çekti.  Gazi Mustafa Kemal Atatürkün sözleriyle galaya damga vurdu. Sanatsız kalan bir milletin hayat damalarından biri kopmuş demektir. Bir milletin sanat yeteneği güzel sanatlara verdiği değerle ölçülür dedi. 

ad826x90

Başrollerini, İnan Ulaş Torun, Altan Erkekli, Aysel Nazim, Serkan Şengül ve Orhan Aydın paylaşırken oyuncu kadrosunda ise Didem Taslan, Hakan Bulut, Kıvanç Baran Aslan, Seher Terzi, Kubilay Penbekioglu, Selahattin Taşdöğen, Deniz Oral, Zeynep Gülmez, ve Hollywood oyuncusu Nicolas Facey bulunuyor.

10 Mayıs’da vizyona girecek olan ve çekimleri Gaziantep’te gerçekleşen film Gaziantep’in dünyaca ünlü müzesi Zeugma’nın en nadide eserlerinden biri “Çingene Kızı” tablosunun yurt dışı bağlantılı bir çetenin çalma planlarını konu alıyor.

ad826x90

İZLEYİCİLERİ BÜYÜK SÜPRİZ BEKLİYOR

ad826x90

Filmin afişinde oldukça kilolu olduğu görünen ünlü oyuncu Serkan Şengül 57 kilo verdiğini belirterek “Çekimlere başladığımızda 135 kiloydum şuan 78 kiloyum” dedi

Filmin diğer galasının ise 15 mayısta Azerbaycan’da olacağını belirtildi.

ad826x90
ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ali Can Ayyıldız ve Zeynep Bastık ilişkisi nasıl ilerliyor: Açıklamalar ardı ardına geldi

HIZLI YORUM YAP