DOLAR

34,1488$% -0.06

EURO

37,0713% -0.24

STERLİN

44,5766£% 0.25

GRAM ALTIN

2.951,79%0,52

ONS

2.689,70%0,60

BİST100

9.002,34%0,52

a

Özel Çocuklar Düzenlenen Etkinlikte Doyasıya Eğlendiler

Özel çocuklar için gerçekleştirilen program'da çocuklar birbirinden çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlendiler.

ad826x90
ad826x90

Bugün Matchemirgan mekanında Sessizsiniz Derneği ve Mutluluğun Adresi Çocukları ve aileleri yapılan etkinliğe katıldılar. Yapılan etkinlikte SNOW TV Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Balık program öncesi kısa bir konuşma yaparak şunları söyledi. “Bu günde bana destek veren başta Okan Kandora eşi Deniz Kandoraya, Kumru Köseler, Yavuz Altun, Happy Center ailesine, Mehmet Balarısı, Mehmet Batu, Harun Oral, Hasan Özay, İlknur Acar, Abdullah Özkan, Ali Yeşilmen, İlyas Çağlayan, Celil Mısırlı, Nehir kızıma, Eşref Güney ortagına Cüneyt kardeşime, Murat Cenger Burak, Velet Burak Erensoy, Esra Keklik, Nurgül Gezer kısacası unuttuğum insanlar varsa özür dilerim bugünde bana destek veren güzel insanlara ne mutlu benide mutlu ettiler bu güzel evlatlarımızla aileleriyle hafta sonunu geçirmek çok güzeldi. Kısacası ben diyorumki hayatı yaşamak isterseniz bu yüreği sevgi dolu insanlarla danışın. Çok mutluyum iyiki varsınız.” dedi.

ad826x90

Sessizsiniz Derneği Başkanı İlknur Acar ise konuşmasında şunlar söyledi. “Özel çocukları sadece belirli günlerde hatırlamak yerine, her gün onların özel günüymüş gibi onlarla birlikte olmak ve onları özel olduklarını hissettirmek gereklidir. Bu düşünceyle, İstanbul Sarıyer’de bulunan Match Tesisleri’nde bizi ağırlayan harika bir organizasyona katıldık. Özel çocuklarımız sahnede DJ eşliğinde eğlendiler, resimler yaptılar ve unutulmaz anılar biriktirdiler. Bu etkinlik, onların yüzündeki gülümsemeyi görmek ve mutluluklarına tanık olmak bizler için tarifsiz bir mutluluktu.

Özel çocuklarımız ve aileleri için muhteşem bir gün yaşatan, başta Kadir Balık olmak üzere, emeği geçen herkese yürekten teşekkürlerimi sunarım. Bu tür etkinliklerin artması ve yaygınlaşması, özel çocuklarımızın hayatlarına daha fazla dokunmamıza ve onlara hak ettikleri değeri hissettirmemize yardımcı olacaktır. Unutmayalım ki, her çocuk özeldir ve her gün onların günü olmayı hak eder.” dedi.

Daha sonra özel çocuklar palyaçolar, ve birbirinden çeşitli etkinliklerle doyasıya eğlendiler.

ad826x90

ad826x90

ad826x90
ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kıymetli öğretmenimiz İbrahim Oktugan anısına düzenlenecek olan geceye sizleri davet ediyoruz.

HIZLI YORUM YAP