DOLAR

34,1862$% 0.17

EURO

37,2070% 0.02

STERLİN

44,7574£% 0.27

GRAM ALTIN

2.958,86%0,17

ONS

2.692,68%0,00

BİST100

9.002,34%0,52

a
  • Snowtv.com.tr
  • Magazin
  • Leman Sam Hayranlarını Korkuttu! ‘Sinirleri Kestiler, Kemiği Kestiler’

Leman Sam Hayranlarını Korkuttu! ‘Sinirleri Kestiler, Kemiği Kestiler’

Usta sanatçı Leman Sam, omuriliğinde çıkan kitlenin operasyonla alındığını açıkladı. Zorlu ameliyat sonrası sahnelere nasıl döndü? Bodrum’a neden gitmek istemiyor? Detaylar haberimizde...

ad826x90
ad826x90

Geçtiğimiz günlerde Cihangir’de sokak hayvanlarını beslerken objektiflere yansıyan usta sanatçı Leman Sam, sevenlerini endişelendirdi. Ünlü sanatçı, omuriliğinde çıkan kitlenin operasyonla alındığını belirterek, geçirdiği zorlu ameliyatla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

ad826x90

Zorlu Ameliyatın Detayları

Leman Sam, geçen aylarda omuriliğinden bir operasyon geçirdiğini ve iyileşmeye başlar başlamaz sahnelere döndüğünü ifade etti. Cihangir’de sokak hayvanlarını beslerken görüntülenen Sam, ameliyatın detaylarını paylaştı.

“Omurilikte bir kitle vardı, onu aldılar. Bazı yerleri etkiledi, sinirleri kestiler, kemiği kestiler onu alırken. Biraz geç iyileşiyorum. Yürüyorum ama eskisi gibi dans edemiyorum.”

Sahneden Uzak Kalmak İstemiyor

Leman Sam, sahneye çıkmanın kendisi için ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Ameliyattan bir buçuk ay sonra bastonla sahneye çıktığını ve şimdi bastonu bıraktığını belirtti. “Ameliyattan bir buçuk ay sonra bastonla çıktım sahneye, şimdi onu da attım. Başka türlü çürür insan, ihtiyarlarım sahneye çıkmazsam.”

ad826x90

Leman Sam, yılbaşı ve bayramlarda artık çalışmadığını ve Bodrum’a gitmek istemediğini belirtti. Bodrum’un yıllar önceki halini düşündüğünde çok üzüldüğünü ve bu sebeple gitmek istemediğini ifade etti. “Herkes Bodrum’a gidiyor bakın şimdi oralar vıcık vıcık. Ben oraların en güzel zamanlarını yaşamışım, oralarda şarkı söylemiş insanım. Çok üzülüyorum Bodrum’a gitmek istemiyorum.”

ad826x90

Tatil Anlayışındaki Farklılıklar

Leman Sam, tatil anlayışının farklı olduğunu ve bu nedenle kızı Şevval Sam ile tartıştıklarını belirtti. Kızı Şevval’in kendisini Bodrum’daki evine davet ettiğini ancak kendisinin gitmek istemediğini söyledi.

“Benim tatil anlayışım da farklı. Şu yaşa geldim sadece insandan korkuyorum.”

ad826x90
ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Umut Oğuz ve Sevilay Tilda Oğuz çifti boşanıyor mu?

HIZLI YORUM YAP