DOLAR

34,1862$% 0.17

EURO

37,2070% 0.02

STERLİN

44,7574£% 0.27

GRAM ALTIN

2.958,86%0,17

ONS

2.692,68%0,00

BİST100

9.002,34%0,52

a

ATM’ye gidenler eli boş döndü!

ATM’ye para çekmeye gidenler büyük bir şok ile karşı karşıya geldi. Arife günü ve bayramın ilk günü ATM’ye para çekmeye gitmiş olan vatandaşlar ATM den eli boş döndü. ATM'lerde para krizi yaşanırken vatandaşlar mağdur kaldıkları bu problemi sosyal medyadan duyurdular. Detaylar haberin devamında…

ad826x90
ad826x90

Kurban bayramı öncesi Türkiye’nin bir çok ilinde ATM’lerde yaşanan sorunlar vatandaşlar için büyük bir mağduriyete uğrattı. Bu problem ile karşılaşan vatandaşlar yaşadıkları sorunları sosyal medyalarında paylaşarak tüm Türkiye’nin duymasını sağladılar.

ad826x90

ATM’lerde arıza sorunu çözülemedi!

Arife günü ATM’lere gidip para çekmek isteyen vatandaşlar ATM’ lerde “para çekme ünitesinde” arıza veya “çekmek istediğiniz tutar ödenmektedir” gibi uyarılarla karşı karşıya geldiler. Vatandaşları mağduriyete uğratan bu durum arife günü günü başlayıp bayramın birinci günü de devam etti. Bilindiği üzere 15 Haziran‘da maaş alan memurlar ve parasını çekip bayram harçlığı dağıtmak isteyen vatandaşlar için büyük bir mağduriyet ortaya çıkmış oldu.

Sorunun çözülebileceği ümidiyle vatandaşlar gün içinde 10-15 ATM‘yi dolaşarak nakit para bulmaya çalıştılar fakat sorunun bu süreçte çözülmediğini görüp ümidi kestiler. Özellikle kurban pazarlarında da nakit para sıkıntısı yaşanması nedeniyle vatandaşlar ödemelerini EFT yoluyla yaptıklarını açıkladılar. Bu durumdan fazlasıyla etkilenmiş olan vatandaşlar sosyal medya hesaplarından bu duruma isyan etti. ATM’lerde paranın olmadığını dile getirirken bayram günü yanlarında nakit para olmadığı için zorlandıklarını ifade ettiler.

ATM sorununa şikayetler devam ediyor!

Tüketici Konfederasyonu Başkan Vekili Avukat İbrahim Güllü ATM’lerde yaşanan problemler nedeniyle iki gündür çok fazla şikayet alındığını duyurdu. Avukat İbrahim Güllü kamu ve özel tüm bankaların ATM’lerinde bu sorunun yaşandığını ifade etti. Para olan ATM’lerin önünde ciddi kuyruklar oluştuğunu ve hesabında para olan vatandaşın bu paraya ulaşamadığını da ekledi. Açıklamalarını bitirirken bankaların oluşabilecek bu sorun karşısında hiçbir önlem almadığını,  bu konuyla ilgili kanun mevzuatlarında bir boşluk olduğunu ve kendilerinin sorunu ilettiğini ancak dava açamadılarını Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulunun bu sorunla ilgili bankalara bir uyarı göndermesini ifade etti.

ad826x90

ad826x90

ad826x90
ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kapadokya’yı ilk beş ayda 1 milyon 660 bin ziyaretçi ağırladı

HIZLI YORUM YAP