DOLAR

34,1544$% -0.05

EURO

37,0655% -0.24

STERLİN

44,5986£% 0.34

GRAM ALTIN

2.954,48%0,61

ONS

2.692,39%0,70

BİST100

9.002,34%0,52

a

Deniz Akkaya’nın kızı için mahkeme kararı verildi!

Son dönemde gündemde olan Deniz Akkaya bilindiği üzere telefonunu almak istediği 15 yaşındaki kıza Ayşe’nin kendisine saldırıp balkona kilitlediği iddiasıyla gündem olmuştu. Ayşe’nin babası Efe Önbilgin bu durumun ardından Aile Mahkemesi’ne başvurarak koruma talebinde bulunmuştu. Detaylar haberin devamında…

ad826x90
ad826x90

ad826x90

Ünlü manken Deniz Akkaya’nın kızı Ayşe annesiyle yaşadığı bu üzücü olayların ardından Sosyal Hizmetlerde kalmaya başlamıştı. Ayşe’nin babası Efe Önbilgin ise bu durumun ardından velayeti kendisine verilmesi için dava açmıştı. Bunun ardından mahkeme kararını verdi.

Deniz Akkaya’nın kızının velayeti kime verildi?

Bilindiği üzere Deniz Akkaya’nın sosyal medya paylaşımlarının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da bu çağrıya sessiz kalmadı. Yaşananların ardından Deniz Akkaya’nın kızı koruma altına alındı ve gerekli psikolojik destekler sağlanmaya başladı. Yaşanan bu üzücü olayların ardından Ayşe’nin babası Efe Önbilgin Aile Mahkemesi’ne başvurarak kızının velayetini istedi. Bir yandan da dedesi olan Muzaffer Akkaya’da velayeti kendisine verilmesini talep ediyordu.

Bir süredir de Sosyal Hizmetlerde kalan Ayşe’nin velayet davasında yeni gelişmeler yaşandı. Aile Mahkemesi sunduğu ara kararda 12 Haziran’da oluşturulan rapora göre kızın babası Efe Önbilgin ile birlikte yaşamasının daha uygun olacağını belirtti. Raporda dikkat çeken özellik ise Ayşe’nin kurumda daha fazla kalması durumunda mağdur edileceği bilgisi yer alıyordu.

ad826x90

Ayşe babasını tercih etti!

Mahkeme kararı ile Ayşe’nin babasıyla kalmak istediğini ve eğitimine babasının yanında devam etmek istediğini göz önünde bulundurdu. Mahkeme Ayşe’nin Sosyal Hizmetlerden artık ayrılması gerektiğini ve baba Efe Önbilgin’e teslim edilmesi gerektiğine karar verdi. Bu olayların ardından 46 yaşındaki ünlü manken Deniz Akkaya’nın ailesinde de sular durulmamaya devam etti.

ad826x90

Ünlü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sıkça gündeme gelmekte. Bu kez de babası Muzaffer Akkaya‘yı hedef alan eski manken gerçekleri anlatıp babam Muzaffer Akkaya‘yı tüm Türkiye önünde ölmeden cehennemi yaşayacaksın ifadeleri ile hedef aldı. Kızı ile arasındaki konuyu kendi kişisel hırsına alet edip annemi öldürdüğün gibi beni de öldürmeyeceksin şeklinde açıklamalarına sosyal medya hesaplarından ifade etti.

ad826x90
ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ajda Pekkan’ın stadyum konseri: 40 bin kişi şarkılarına eşlik etti

HIZLI YORUM YAP