DOLAR

34,1862$% 0.17

EURO

37,2070% 0.02

STERLİN

44,7574£% 0.27

GRAM ALTIN

2.958,86%0,17

ONS

2.692,68%0,00

BİST100

9.002,34%0,52

a
  • Snowtv.com.tr
  • Ekonomi
  • TOGG sahibi olmak isteyenlere müjde! 36 ay vade ile TOGG sahibi olabilirsiniz!

TOGG sahibi olmak isteyenlere müjde! 36 ay vade ile TOGG sahibi olabilirsiniz!

Bilindiği üzere yerli ve milli otomobilimiz olan TOGG’un T10X modeli tüm Türkiye’nin otomotiv sektöründe yeni bir dönemi başlatmış oluyor. Tamamiyle yerli ve milli bir ürün olarak öne çıkan bu elektrikli otomotiv sadece Türkiye içinde değil tüm dünya genelinde de büyük bir ilgi görüyor.

ad826x90
ad826x90

Yerli ve milli olan bu araca ilgi büyük. Türkiye’de yaşayan her vatandaş bir gün bu yerli otomotive sahip olmak isteyecektir. Sunulan düşük faiz oranları ile bu otomobile sahip olmak isteyen vatandaşlara güzel haber geldi. Detaylar haberin devamında…

ad826x90

Düşük faiz oranları ile otomotiv sahibi olun!

Hem Türkiye’de hem de uluslararası piyasada oldukça ilgi gören yerli ve milli otomotiv ve markamız TOGG yeni kampanyaları ile vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Mayıs ayında Türkiye’de en çok satılan elektrikli otomobil ünvanını elde eden marka elbette TOGG T10X modelidir. Sadece teknik özellikleri ile ön plana çıkmayan bu otomotiv aynı zamanda sunduğu finansman avantajları sayesinde de oldukça dikkat çekiyor. Sağlamış olduğu faizsiz ve düşük faizli kredi imkanları sayesinde geniş kitlelere araç sahibi olma fırsatı sağlanmış oluyor. Bakıldığı zaman 12, 24 ve 36 aya kadar vade seçenekleri bu kredilerden kullanmak isteyen kullanıcılara esneklik ve kolaylık sağlamış oluyor. Elbette bunun yanında da vatandaşlar geniş su modeli sayesinde tüm ihtiyaçlarını ve beklentilerini gidermiş oluyorlar.

TOGG almayan kalmasın!

 TOGG T10X’in başarısı sadece teknik özellikleri ile sınırlı değildir. Bu aracın aynı zamanda modern tasarıma ve geniş bir iç hacmi bulunmaktadır. Bunların yanından sürücülere konforlu sürüş özelliklerinin etkisi de çok büyüktür. Şehiriçi kullanımda ve uzun yolculuklara kadar geniş bir kullanım alanına sahip olması vatandaşların elektrikli araç tercih ederken baktıkları en büyük kriterlerden biridir. Fakat TOGG bu başarısını sadece ürünün özelliği ile kazanmamıştır. Fazlasıyla iyi ve etkili pazarlama ve kampanya stratejileri ile başarılarının kısa sürede yükseltmişlerdir. Tüm bu stratejileri sayesinde araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar, bu araçları yakından tanıyarak ve uygun finansman koşulları sunulması itibari ile araca yönelme eğilimleri artmıştır.

ad826x90

ad826x90
ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Ziraat bankası açıkladı! Konut kredilerinin faizleri düşürüldü!

HIZLI YORUM YAP