DOLAR

34,1862$% 0.17

EURO

37,2070% 0.02

STERLİN

44,7574£% 0.27

GRAM ALTIN

2.958,86%0,17

ONS

2.692,68%0,00

BİST100

9.002,34%0,52

a

Serenay Sarıkaya yine sosyal medya kullanıcılarının dilinde!

Bilindiği üzere Mert Demir ile yaşadığı aşkla dikkatleri sürekli olarak üzerine çeken Serenay Sarıkaya son dönemde sosyal medya sayfasında yaptığı paylaşımlarla sık sık gündemde kalmaya devam ediyor. Yakın zamanda bir dergi çekimi için kamera karşısına geçen Serenay Sarıkaya farklı tarzıyla gözleri üzerine topladı. Detaylar haberin devamında…

ad826x90
ad826x90

Mert Demir ile olan ilişkisi hakkında ilk kez konuştu!

İlişkileri bir süredir devam eden ve geçtiğimiz günlerde de Milano tatili yapan Serenay Sarıkaya ve Mert Demir çifti ilişkileri ile ilgili soruları bu zamana dek hep yanıtsız bırakıyordu. Geçtiğimiz haftalarda bir güzellik salonundan çıkan Serenay Sarıkaya Mert Demir ile ilişkileri hakkında ilk kez konuştu. Serenay Sarıkaya’ya Mert Demir ile birlikteliğiniz nasıl gidiyor diye soran muhabire güzel gittiğini, her şeyin yolunda olduğunu ve Milano tatilinin ise harika geçtiğini ifade etti. Serenay Sarıkaya açıklamalarına bayram için bir planlarının olmadığını ve kendi iş görüşmelerinin olduğunu onlarla ilgilenceğini ifade etti.

ad826x90

Serenay Sarıkaya şimdilerde ise dijital bir platformda yayınlanacak olan dizinin galasında görüldü. Bu geceye kırmızı bir elbise ile katılan Serenay Sarıkaya’nın tarzı sosyal medya kullanıcılarına iki tarafa ayırdı.

Serenay Sarıkaya’yı kızdıran soru!

Bir güzellik merkezi çıkışı muhabirlerinin sorularını yanıtlayan Serenay Sarıkaya bir soru karşısında tepkisini belli etmekten kaçınmadı. Muhabir Mert Demir ile olan ilişkisinin özellikle reklam aşkı olduğu söyleniyor şeklindeki sorusu üzerine Serenay Sarıkaya böyle şeylerin çok milattan önce kalma olduğunu ifade etti.

Serenay Sarıkaya açıklamalarına gerçek hayatta böyle şeyler gerçekten var mı çünkü bana çok komik ve inanması güç geliyor, buna insanların inanması da çok tuhaf geliyor böyle bir şey gerçek hayatta yok şeklinde devam etti. Kendisinin bu şekilde yaşamadığını ve bu sorunun hiç yeri olmadığını başka bir zaman daha özel bir yerde bu konuyu konuşacağını ifade etti. Son olarak konuşmasını bitirirken bunların çok konuşulacak şeyler olmadığını şu anda başka bir şeyin heyecanı üstünde olduğunu bunu da başka bir şeyle bozmak istemediğini ve Mert Demir ile keyiflerinin çok yerinde olduğunu ifade etti.

ad826x90

ad826x90

ad826x90
ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk’ten Romantik Paylaşım

HIZLI YORUM YAP