DOLAR

34,2368$% 0.24

EURO

37,0886% -0.05

STERLİN

44,7440£% 0.29

GRAM ALTIN

2.960,01%0,20

ONS

2.694,55%0,07

BİST100

9.002,34%0,52

a
  • Snowtv.com.tr
  • Magazin
  • Pelin Akil’den Çarpıcı Açıklama: “Hamile Değilim, Boşanmıyorum!”

Pelin Akil’den Çarpıcı Açıklama: “Hamile Değilim, Boşanmıyorum!”

ad826x90
ad826x90

Magazin dünyasının gözde çiftlerinden Pelin Akil ve Anıl Altan, son dönemde boşanma ve hamilelik iddialarıyla gündemdeydi. Pelin Akil, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla bu söylentilere son noktayı koydu.

ad826x90

Pelin Akil ve Anıl Altan çifti, son zamanlarda ayrılık dedikodularıyla magazin basınının dikkatini çekmişti. Ancak çift, bu iddiaları kesin bir dille yalanladı. Pelin Akil, evliliklerindeki tartışmaların normal olduğunu belirterek, “Tabii ki bizim de kavgalarımız var. İkiz çocuk kolay değil, biz gayet mutluyuz. Bu dedikodular başkalarını yorabilir, biz yorulmuyoruz, ayrılmıyoruz da. Kavga evin tadı tuzu” ifadelerini kullandı.

Hamilelik söylentilerine cevap

Boşanma dedikodularının ardından Pelin Akil’in hamile olduğu iddiaları ortaya atıldı. Bu iddialara sosyal medya hesabından yanıt veren Akil, hamile olmadığını ve böyle bir niyetinin bulunmadığını belirtti. Lana Del Rey’in ‘West Coast’ şarkısını eklediği bir videoyla açıklama yapan Akil, “Buradan da açıklayayım, değilim. Niyetim de yok. Gibi” dedi.

Anıl Altan da bu dedikodulara ilişkin açıklamalarda bulunarak, ayrılık iddialarını kesin bir dille reddetti. Altan, “Arkadaşlar, böyle bir şey söz konusu değil. Bugün de arkadaşımla denk geldik size. Geçtiğimiz günlerde de tatildeydik, birlikte fotoğraflarımızı da paylaştık. Her şey olağan akışında, herhangi bir sorun yok” dedi.

ad826x90

Pelin Akil’in sosyal medyada yaptığı açıklama, kısa sürede 15 bine yakın beğeni aldı ve pek çok destekleyici yorum geldi. “Kocayı boşayacaksın, belli!”, “Hakkınızda ne haber çıkaracaklarını şaşırdılar” ve “Maşallah size” gibi yorumlarla desteklerini gösterdiler.

ad826x90

Pelin Akil ve Anıl Altan Kimdir?

  • Pelin Akil: 1988 doğumlu, ‘Arka Sıradakiler’ dizisiyle tanındı.
  • Anıl Altan: 1990 doğumlu, oyuncu.
  • Evlilik: 2016 yılında evlendiler.
  • Çocuklar: 2019 yılında ikiz kızları Alin ve Lina dünyaya geldi.

Pelin Akil ve Anıl Altan çifti, evliliklerinde yaşanan zorlukları birlikte aşarak, sosyal medyada mutlu anlarını paylaşmaya devam ediyor. İkili, bu süreçte yanlarında olan hayranlarına teşekkür etmeyi de ihmal etmiyor.

Bu açıklamalar, Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinin, dedikodulara rağmen birlikteliklerini sürdürdüğünü ve mutlu olduklarını gözler önüne serdi. Çiftin, hayatlarına dair gelişmeleri sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

ad826x90
ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Burcu Özberk’ten cesur bikinili pozlar! Sosyal medya bu fotoğrafları konuşuyor

HIZLI YORUM YAP