DOLAR

34,1862$% 0.17

EURO

37,2070% 0.02

STERLİN

44,7574£% 0.27

GRAM ALTIN

2.958,86%0,17

ONS

2.692,68%0,00

BİST100

9.002,34%0,52

a

Hülya Avşar ile Berfu Yenenler’in arasındaki polemik olay oldu!

Berfu Yenenler ünlü olmak gibi bir düşüncem yoktu ifadelerinin ardından Hülya Avşar tarafından ciddiye alınmadı ve son günlerde Berfu yenenler yaptığı paylaşımları ile gündem oldu. Detaylar haberin devamında…

ad826x90
ad826x90

Çocuklarının babası Esen Yenenler ve iki çocuğu ile sosyal medyada oldukça eğlenceli videolar paylaşan ve adını sıkça duyduğunuz Berfu Yenenler geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar’ın programına katıldı.

ad826x90

Hülya Avşar’dan “maşallah hiç aklında yokmuş” çıkışı gündem oldu!

Oyuncu ve sunucu eser Yenenler ile güzellik yarışmasında dördüncü olan Berfu Yenenler 2019 yılında nikah masasına oturmuşlardı. Çiftin Kuzey ve Mete adında da iki erkek çocuğu dünyaya geldi. Beş yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Berfu yenenler geçtiğimiz günlerde sanatçı Hülya Avşar’ın YouTube programına konuk olmuştu. Berfu Yenenler programda ünlü olmak gibi bir amacın olmadığını ifade etti fakat Hülya Avşar’ın verdiği cevap sosyal medyada gündem oldu. Hülya Avşar ben Figenlere evli olmasının sahne performansını etkileyip etkilemediğini sordu. Berfu Yenenler iş konusunda disiplinli olduğunu ve bazı işlerini akışına bıraktığını ifade etti.

Programın ilerleyen süreçlerinde ünlü olmak gibi bir amacım yoktu diyen Berfu Yenenler Hülya Avşar güzellik yarışmasına katıldığını Eser gibi bir çocuğa açıldığını ve ünlü olmak da aslında aklında hiç yokmuş diyerek olay yaratacak bir açıklamada bulundu. Bunun üzerine Hülya Avşar’ın sözleri sosyal medyada ve magazin gündeminde fazlasıyla konuşuldu. Çok fazla eleştiri alan Berfu Yenenler on senedir çok şükür harika bir birlikteliğimiz ve harika iki çocuğumuz var iyi ki ünlü olmak için Eser’e teklifte bulundum seven sevdiğine ünlü olmak için yazsın şeklinde açıklamalarda bulundu.

Bazı paylaşımları tepki topladı!

Berfu Yenenler bir sonraki paylaşımında ise biraz ünlü olmak için evlendiğim kocamla ünlü olmak için yaptığım çocuklarla ünlü evimde ünlü portakal suyunu içip dinleneyim notunu düştü. Berfin Yenenler eşiyle birlikte kamera karşısına geçtiği videoyu yayınlamasıyla sosyal medya kullanıcılarından fazlasıyla tepki aldı. Berfu Yenenler yayınladığı parodi videosuna kısa süre içerisinde sosyal medya kullanıcılarından sert eleştiriler geldi.

ad826x90

ad826x90

ad826x90
ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Kemal Doğulu: Eski menajerim yüzünden tefeciler kafama silah dayadı

HIZLI YORUM YAP