DOLAR

34,1494$% -0.05

EURO

37,0542% -0.26

STERLİN

44,5569£% 0.23

GRAM ALTIN

2.955,86%0,66

ONS

2.692,75%0,72

BİST100

9.002,34%0,52

a
  • Snowtv.com.tr
  • Magazin
  • Zeynep Koçak, Hastalığını Açıkladı ve Yaşadığı Zorlukları Paylaştı

Zeynep Koçak, Hastalığını Açıkladı ve Yaşadığı Zorlukları Paylaştı

Bir dönemin popüler televizyon programı Çok Güzel Hareketler Bunlar'da rol alan Zeynep Koçak, son sosyal medya paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Uzun yıllardır mücadele ettiği hastalığını açıklayan Koçak, iş hayatında yaşadığı zorlukları da anlattı. Bu açıklamalar, daha önce benzer şekilde hastalığından bahseden Müjde Uzman'ı akıllara getirdi.

ad826x90
ad826x90

Zeynep Koçak, 23 yıldır derealizasyon adı verilen bir rahatsızlıkla mücadele ettiğini belirtti. Gerçeklik algısının yitirilmesi olarak tanımlanan bu durum, genellikle 15 dakikalık ataklar halinde görülüyor. Ancak Koçak’ın belirttiğine göre, kendisinde bu rahatsızlık 7/24 sürekli olarak devam ediyor. Koçak, bu hastalığın tedavisinin olmadığını ve buna ek olarak anksiyete ve panik atak gibi rahatsızlıklarla da uğraştığını söyledi.

ad826x90

İş hayatında yaşanan zorluklar

Zeynep Koçak, hastalığının yanı sıra iş hayatında da birçok zorluk yaşadığını ifade etti. Küçük Esnaf’tan sonra yazdığı projelerin çoğunun kabul edilmesine rağmen, ya sözleşmelerin iptal edildiğini ya da çekilen projelerin yayınlanmadığını belirtti. Koçak, bu süreçte mobbing, taciz ve linç kampanyalarıyla da karşılaştığını dile getirdi.

Koçak, yaşadığı tüm bu zorluklara rağmen inancını kaybetmediğini ve sürekli olarak ayağa kalkmaya çalıştığını vurguladı. “Dışarıdan nasıl gözükürsem gözükeyim, gerçekte sürekli ayağa kalkmaya çalışıyorum” diyen Koçak, çoğu arkadaşının hastalığını bilmediğini çünkü onlara anlatmanın bir faydası olmadığını söyledi.

Geleceğe dair korkuları

Zeynep Koçak, geleceğe dair büyük korkular yaşadığını da itiraf etti. Güvenini kaybetmemeye çalıştığını ancak zaman zaman büyük bir korku ve dehşet yaşadığını belirtti. “Başarısızlığın, üzülmenin, depresyonun, hastalığından bahsetmenin, ağlamanın, zaman zaman pes etmenin normal bir şey olduğunu düşünmeye ihtiyacım var” diyerek duygularını dile getirdi.

ad826x90

Son olarak Koçak, “Ben bugün böyleyim, yarın yine ayağa kalkarım. Çünkü işime aşığım, üretmeden duramam ve her yazdığım şeyden sonra hissettiğim o heyecandan da vazgeçemem. Ama bugün kötüyüm be…” sözleriyle açıklamasını sonlandırdı.

ad826x90

ad826x90
ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Hababam Sınıfı yıllar sonra ‘vefada’ buluştu

HIZLI YORUM YAP