DOLAR

34,2368$% 0.24

EURO

37,0886% -0.05

STERLİN

44,7440£% 0.29

GRAM ALTIN

2.960,01%0,20

ONS

2.694,55%0,07

BİST100

9.002,34%0,52

a
  • Snowtv.com.tr
  • Magazin
  • Çocuğa şiddet: Cansu Canan Özgen oğluna bakıcıları şiddet mi uyguladı

Çocuğa şiddet: Cansu Canan Özgen oğluna bakıcıları şiddet mi uyguladı

Sunuculuk yapan Cansu Canan Özgen'in oğlunun, bakıcısının dövmüş olduğu iddiaları bulunuyor. Savcılık bakıcı için yaralama hakkında 1 sene hapis cezası istedi. İşte detaylar...

ad826x90
ad826x90

Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen 3 yaşında oğlunun bakıcısı tarafınca dövülmüş iddiaları bulunuyor. Yapılan habere göre; geçilen Temmuz ayı içerisinde bakıcı gözetiminde parkta eğlenmekten olan 3 yaşında çocuğun darp edilmiş olduğu hakkında komşuları ihbarda bulundu.

ad826x90

21 Temmuz 2023 tarihinde Cansu Canan Özgen’in 3 yaşında olan oğlu bakıcı ile beraber Eyüp semtinde bulunan parka gittiler. Parkta oyun oynamakta olan Ali bir süre sonrasında yapılan iddialara göre bakıcı tarafından darp edilmiştir.

Parkta görenler babasına haber verdi

Olayda görgü tanıklarından biri Ali E. Babası Erden Eryüz aramıştır. Durumdan haberdar olan ünlü sunucu Özgen ve de eski basketbolcu olan eşi Eryüz polis merkezine başvuru gerçekleştirerek şikayette bulundu. Bakıcının karakolda bulunan ifadesinde 6 aydır çocuğun bakıcısı olduğunu kendisine hiçbir şekilde el dahi kaldırmadığını ve evladı gibi sevdiğini ve sevildiğini belirtti. Çocuğun parkta köpek pisliği eline almış olduğu ve elini ağzına götürme ihtimalini yutacağı kaygısı ile eline vurduğunu ve ağzına almış olduğu şüphesi ile yanağından tutup ağzını açmaya çalışmış olduğunu belirtti.

Bakıcısı hemşire olduğundan dolayı çocuğun zararlı bir madde yutması sonrasında sağlık problemi yaşamaması açısından bu şekilde bir davranışta bulunduğunu söyledi. Yüzüne tokat atma girişiminde bulunmadığını ancak ağzını açmak açısından ağzını sıkıştırmış olduğunu söyledi.

ad826x90

Baba Erden Eryüz ise bakıcısının 6 aydır yanında bulunduğunu ifade etti ve oğlunu parka götürdükten sonrasında eve gelmiş olduğunu ve komşusunun kendisini arayıp bakıcının çocuğa tokat atmış olduğunu anlattığını söyleyip şikayet dilekçesi verdi.

ad826x90

Soruşturma başlandı

Olayın gerçekleşmesinin ardından Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Hazırlanmış olan iddianame sonrasında İstanbul Asliye Ceza Maskesine dava oluşturuldu.

İddianame içerisinde şüphelilerin üzerine atılan suçu işlemiş olduğu dava açılması için yeterli olan delilin bulunduğunu kayıt altına aldı. Şüpheli için basit yaralama suçu hakkında 1 sene hapis istenerek dava oluşturuldu. Çocuğun bakıcısı ise ileri günler içerisinde hakim karşısında bulunacak.

ad826x90
ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Türkiyede yeni keşfedilen genç sanatçı KARMA çıkarmış olduğu son parçası ŞEYTAN ile çok dinlendi

HIZLI YORUM YAP