DOLAR

34,1488$% -0.06

EURO

37,0713% -0.24

STERLİN

44,5766£% 0.25

GRAM ALTIN

2.951,79%0,52

ONS

2.689,70%0,60

BİST100

9.002,34%0,52

a
  • Snowtv.com.tr
  • Magazin
  • Bahar’ın Aziz Uras’ı Demirhan Demircioğlu şiddet iddialarına yanıt verdi

Bahar’ın Aziz Uras’ı Demirhan Demircioğlu şiddet iddialarına yanıt verdi

Bahar dizisinin sevilen karakteri Aziz Uras'ı canlandıran Demirhan Demircioğlu, şok edici bir şiddet iddiasıyla gündeme geldi. Genç oyuncunun 2022 Aralık ayında o zamanki kız arkadaşı Seray Üstündağ'a şiddet uyguladığı öne sürülmüştü. Demircioğlu, hakkındaki bu iddialara ilk kez yanıt verdi.

ad826x90
ad826x90

 

ad826x90

Demircioğlu’nun, 6 Ocak 2023 tarihinde yayımlanan bir haberde, o zamanki kız arkadaşı Seray Üstündağ’ı bir mekânda darp ettiği iddia edilmişti. Olayın yaşandığı mekânın sahibi ve çalışanları, oyuncunun Üstündağ’ın boğazını sıkmaya çalıştığını ve mekândan ayrılmasına engel olduğunu ifade etmişti.

Mahkeme Süreci ve Tanık İfadeleri

İstanbul 50. Asliye Ceza Mahkemesi’nde açılan davada, mekân sahibi Nihat Yücetürk ve rezervasyon sorumlusu Murat Gönendi, Demircioğlu’nun Seray Üstündağ’a yönelik şiddetini doğrulayan ifadeler verdi. Yücetürk, olay sırasında Demircioğlu’nun Üstündağ’a saldırdığını gördüğünü ve olaya müdahale ettiğini belirtti. Gönendi ise tartışmanın tuvalet merdivenlerine doğru ilerlediğini ve Üstündağ’ın Demircioğlu’nu ittiğini, Demircioğlu’nun ise Üstündağ’ın boynunu kolunun altına aldığını söyledi.

Demirhan Demircioğlu’nun Açıklaması

Demirhan Demircioğlu, Hürriyet’e yaptığı açıklamada, iddiaların asılsız olduğunu belirtti. Şu ifadeleri kullandı:

ad826x90

“Kız arkadaşımla biz aynı taraftaydık. Bizi yıpratan bir süreçti, o yüzden açıklama yapmadım. Sanki kız arkadaşımla davalık olmuşuz gibi anlaşıldı ama öyle bir şey yok. Arkadaşlarımızla kalabalık bir eğlencenin içindeyken mekân sahipleriyle kendimizi bir kavga içinde bulduk. Darp edildik. Onlar kendilerini aklamak için böyle bir şeyi ortaya attılar. Dava lehimize sonuçlandı. Kız arkadaşımla yollarımız ayrılmış olsa da iletişim halindeyiz. Onun da benim de yolum etkilenmesin diye, böyle gündeme gelmek istemedik ve açıklama yapmadık.”

ad826x90

Yeni Kız Arkadaşı ve Özel Hayat

Demircioğlu, özel hayatına dair de açıklamalarda bulunarak, yeni bir kız arkadaşı olduğunu söyledi. “Çok kibarım, bazı durumlarda kendimden rahatsız da oluyorum. Bence mesleğim gereği daha yırtıcı olabilmem gereken alanlar var.” dedi. Ayrıca, sosyal medyada evlilik teklifleri aldığını belirterek, “Canlandırdığım karakterden dolayı da nahif, daha tatlı bir yerden beni görüyorlar herhalde.” ifadelerini kullandı.

İddiaların Arkasında Ne Var?

Demircioğlu’nun açıklamaları, olayın aslında mekân sahipleri ile yaşanan bir kavganın sonucu olduğunu ve şiddet iddialarının gerçek dışı olduğunu öne sürüyor. Mahkeme sürecinde lehine sonuçlanan dava, iddiaların doğruluğunu sorgulatıyor.

ad826x90
ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bu haftaki 2 aday özgür oldu

HIZLI YORUM YAP