DOLAR

34,1488$% -0.06

EURO

37,0713% -0.24

STERLİN

44,5766£% 0.25

GRAM ALTIN

2.951,79%0,52

ONS

2.689,70%0,60

BİST100

9.002,34%0,52

a

Bülent Ersoy vasiyetname açıklaması yaptı: Magazin haberleri

71 yaşında olan Bülent Ersoy, anneler gününde 2020 senesinde hayata gözlerini yuman annesi Necla Poyraz’ı mektup oluşturdu. Mektubunda çarpıcı cümleler var. İşte detaylar...

ad826x90
ad826x90

Mektup da, Annecim, bugün annelerin gibi. Ama benim her saniyem seninle geçiyor. Telefonumu telefonumdan silemedim. Yüce hak rahmetine gittiğinde ve istirahate ellerimle seni verdikten sonrasında senden ayrı olduğum zamanlarda seni arayıp sohbet ettiğim gibi ellerim yine kendi telefonuma gitti. Ama gönlüm hep kırık kaldı anam.

ad826x90

Bu sırada bilmiyorum hissettin mi ama mezarını kendine göre şahsi bir durumda yaptırdım. Tam sana yakışır durumda. Hem zarif hem de şık duruyor. Senin sevdiğin renkler olan Beşiktaş renklerinde yaptırdım mezar taşını. Hem şekil tarzı hem de renkleri hem de yeri olarak fevkalade bir mezar oldu.

Mezar yerini Süleyman Soylu ayarladı

Sen aslında onu sevmezdin, kötü bir İsmet İnönü ve Bülent Ecevit tarafında kalıyordun. Ama Allah’ın bu da bir hikmeti ya Zincirli Kuyu Mezarlığından nadide yerinde 10 dakika da Süleyman Soylu beyefendi buldu.

Şimdi  bana bu konuda asla kızma nolur. Hep duacısı olacağım. Ben tıpkı senin gibiyim kuyruğu dik ve kimseden bir şey talep etmem. Burnum düşse de almam diz çökmem tıpkı senin gibi anam. Ama bu konuda benim menfaatlerim ve tercihlerim önemli olmadı. Çünkü asıl olan konu sendin. 52 senedir mesleki emeklerin karşısında elde etmiş olduğum saygınlık seviyem daim olsun. Ne mutlu oldu ki telefonlarım karşılığını buldu. Hem çok mutluyum hem de oldukça gururluyum. Bu yüzden Süleyman Soylu ya vefa borcum var ve oldukça müteşekkirim.

ad826x90

Bülent Ersoy’un Vasiyetnamesi

Haluk Şentürk seninle çok daha ilgileniyor. Mezar taşı temizliğin olsun, çiçeklerin devamlı olarak değişme durumu olsun her şeyinle o ilgileniyor. Kendi annesi gibi sahip çıkıyor. Allah ondan da razı olsun. Haluk Bey’e vasiyet verdim. Beni de sen göm ama mezarım temiz olsun, şık olsun ve çamaşır suları ile yıkayın. Çiçeklerim hep taze olsun. Dualar okunsun sesli diye vasiyet ettim. Mezarın tam camii karşısında her vakit namazlarında duaları duyuyorsun.

ad826x90

Musiki dışında evlat değilim

Yedirme, içirme ve yardım etmeyi çok çok severdin. Kapına hep çocuklar rahatlıkla gelirdi. Hiç gelen çocukları boş olarak çevirmedin. İnşaallah yapmış olduğun bu hayırlar kabul olsun. Daha çok şey var yazmak istediğim ama ağlamaktan yazmakta güçlük yaşıyorum. Ben sana evlat olamadım. Korusun beni kolladın hep. Ruhun şad olsun annem.

ad826x90
ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

O ünlü etrafına ateş saçtı: Yerin dibine batsın parası

HIZLI YORUM YAP