DOLAR

34,1488$% -0.06

EURO

37,0713% -0.24

STERLİN

44,5766£% 0.25

GRAM ALTIN

2.951,79%0,52

ONS

2.689,70%0,60

BİST100

9.002,34%0,52

a
  • Snowtv.com.tr
  • Magazin
  • Hülya Avşar canlı yayında yine söyleyeceğini söyledi: Erkek olsaydım seni…

Hülya Avşar canlı yayında yine söyleyeceğini söyledi: Erkek olsaydım seni…

İrem Derici son senelerde sosyal medya da paylaşımları ile dikkatleri üzerine çekiyor. İrem Derici’nin aşk hayatı merak konusu oluyor. İşte detaylar...

ad826x90
ad826x90

Popüler olan şarkıları ve de kendine özgü bulunan tarzı ile İrem Derici hayranlarının ilgisini çekiyor. Dikkat çeken ünlü oyuncunun aşk hayatı merak konusu oluyor.

ad826x90

İrem Derici kimle aşk hayatı yaşıyor

Geçtiğimiz aylar içerisinde Survivor yarışmacısı olan Atakan Işıktutan ile İrem Derici ayrıldılar. Şu anda ünlü yönetmen Gökhan Fırat ile aşk yaşıyor.

Hülya Avşar’ın sunmuş olduğu Bir Hülya Avşar Sohbet programına katılmış olan İrem Derici aşk hayatı ile ilgili olarak samimi olan iltifatlar yaptı.

İrem Derici aşk hayatını açıklandı

İrem Derici en uzun ilişkisinin 1.5 sene sürdüğünü söyledi. Ancak ilişki içerisinde her zaman netliğin olmadığını belirtti. Aldatıldığını bu sebeple ayrılmak zorunda kaldığını belirtti. Genellikle aşk hayatında kendisi ayrılmayı tercih etmiş. Aşık olmuşken içi kan ağlaya ağlaya bitirdiği çok ilişkisi olduğunu söylemiş.

ad826x90

İrem Derici, her ilişkisi içerisinde aşık oluyor gibi hissettiğinde bahsetti. Bunun üzerine Hülya Avşar, bu durumun her ilişki başında yaşanmış olduğunun ancak herkesin tutumunun birbirinden farklı olduğu ve ilişkiyi kurtaracak olan tutumun ise dürüstlük ve bağlılık olduğu yanıtını söyledi.

ad826x90

Ayrıca Hülya Avşar, İrem Derici’ye yönelik bir şekilde iş tampon sebebi ile ilişkilerinin sonlanma sebebinin olabileceğini söyledi. Eğer erkek olsaydım şeklinde benzetme yaparak iş dolayısıyla terk edebileceğini de vurguladı.

Ünlü şarkısı olan Hulusi Derici ile olan benzerlikleri olduğunu söylerken, İrem Derici bu konu hakkında babası ile aynı olduğunu söyledi. Babasının tutku ve heyecanını taşıdığını belirtti.

İrem Derici kendi babasını Erosa benzetti. Her ilişkisinde ne kadar uzun da olsa ilk gün ki tutku ile yürüttüğünü söylüyor.

ad826x90
ad826x90
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

İşte o ünlü cinsiyet değiştiriyor: Çiçek Dilligil ve Bora Öztoprak’ın çocukları cinsiyet değiştirdi

HIZLI YORUM YAP